Η Melanie Brown από το Harehills της Αγγλίας έγινε κάποτε παγκόσμια ποπ ντίβα ως μέλος των Spice Girls (ήταν η Scary Spice, συγκεκριμένα, ή αλλιώς Mel B), με τις οποίες έμεινε μαζί από το 1994 ως το 1998, κερδίζοντας βέβαια στην πορεία και μια μεγάλη περιουσία.

Σήμερα, στα 42 της χρόνια, μπορεί να παραμένει στην επικαιρότητα όντας κάτοικος Λος Άντζελες μα και κριτής στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου America's Got Talent, όμως έχει μείνει απένταρη: μια περιουσία που κάποτε υπολογιζόταν σε περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ, έχει απλώς κάνει φτερά.

Πώς;

Οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης που γίνεται στο Λος Άντζελες για τους όρους του διαζυγίου της Mel B με τον 2ο σύζυγό της Stephen Belafonte (με τον οποίον και τη βλέπετε στη φωτογραφία), που θέτει οριστικό τέλος σε 10 χρόνια γάμου.

Η ίδια η Mel B, μάλιστα, περιέγραψε στο δικαστήριο πώς χάθηκαν τόσα λεφτά, παραδεχόμενη πως τα ξόδεψε ζώντας στο τέρμα μια σούπερ πολυτελή ζωή. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το θωρακισμένο αυτοκίνητο το οποίο αγόρασε, για τις διακοπές που πήγαινε με τις 3 κόρες της νοικιάζοντας ιδιωτικά τζετ και ιδιωτικές βίλλες με μπάτλερ, για μια μεγάλη συλλογή κοσμημάτων γεμάτη πανάκριβα διαμάντια, για τους 3 καταρράκτες που ήθελε να παρέχουν ροή στην πισίνα της και βέβαια για τo δώρο γενεθλίων το οποίο έκανε κάποτε στον Belafonte: ένα ...νησί (!!!), στην ακτή της πολιτείας Βιρτζίνια, στον Ατλαντικό Ωκεανό!

Το νησί αυτό θέλει τώρα να του το αφήσει άνευ όρων στο επίμαχο διαζύγιο, μαζί με ένα εφάπαξ ποσό. Εκείνος όμως θέλει μηνιαία διατροφή, καθώς προβάλλει τον ισχυρισμό ότι δεν έχει εισοδήματα: είναι κινηματογραφικός παραγωγός, με μόλις 2 ταινίες στο ενεργητικό του, οι οποίες έχουν πατώσει.

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Mel B συνεχίζει να έχει καλά μηνιαία εισοδήματα, αφου κερδίζει 190.000 δολάρια ως κριτής στο America's Got Talent, ενώ προτείνει επίσης τη χρηματοδότηση του διαζυγίου από την πώληση του υπερπολυτελούς κοινού τους σπιτιού στο Λος Άντζελες (έχει ακόμα και στούντιο ηχογράφησης ενσωματωμένο), που έχει όντως βγει στην αγορά με τιμή περί τα 6.000.000 ευρώ.

{youtube}gJLIiF15wjQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured