Το να εμφανίζονται διασημότητες σε μικρά ρολάκια στο Game of Thrones, δεν είναι κάτι καινούριο -με τη λαοφιλία μάλιστα που απολαμβάνει, θα λέγαμε ότι υπάρχει κι ένας σχετικός «σκοτωμός».

Με δεδομένο επίσης ότι οι συντελεστές της σειράς είναι μουσικόφιλοι, δεν απορούμε όταν βλέπουμε και μουσικούς ανάμεσα σε αυτές τις διασημότητες: έχουμε πράγματι κατά καιρούς δει μέλη των Coldplay, των Mastodon, των Snow Patrol, αλλά και των Sigur Rós.

Στο πρώτο, πολυαναμενόμενο επεισόδιο της 7ης σαιζόν, λοιπόν, είχαμε μία αθόρυβη και μία πιο ...θορυβώδη συμμετοχή, η οποία προξένησε ολόκληρη χιονοστοιβάδα.

Η αθόρυβη συμμετοχή ήταν αυτή του Brann Deilor, ντράμερ των Mastodon, ο οποίος ήταν ένας από τους Λευκούς Περιπατητές που εμφανίστηκαν να πορεύονται μέσα στην ομίχλη.

Η ...θορυβώδης, ήταν αυτή του Ed Sheeran, του 26χρονου τραγουδοποιού από το Χάλιφαξ που σαρώνει στα βρετανικά charts των καιρών μας, έχοντας 3 συνεχόμενα νούμερο 1 άλμπουμ (το ένα εκ των οποίων φετινό) και 9 συνολικά  top-5 επιτυχίες (από τις οποίες οι 3 πήγαν στο νούμερο 1).

Πιο συγκεκριμένα, ο Sheeran εμφανίζεται ως ένας από τους στρατιώτες που συναντά σε ένα δάσος η έφιππη Arya Stark να τραγουδούν κάποιον σκοπό γύρω από τη φωτιά. Μπορείτε να δείτε τη σκηνή στον σύνδεσμο παρακάτω.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα σε χρονική διάρκεια συμμετοχή μουσικού ονόματος, με την επίσημη εξήγηση των συντελεστών να είναι ότι έκαναν έκπληξη στη Maisie Williams (την 20χρονη Αγγλίδα ηθοποιό που ενσαρκώνει την Arya Stark), καθώς είχε από καιρό δηλώσει πόσο fan του Sheeran είναι.

Αλλά στον ίδιο τον Sheeran μόνο σε καλό δεν βγήκε αυτή η ηχηρή συμμετοχή: οι fans του Game of Thrones δεν βρήκαν καμία σκοπιμότητα στην τόσο έντονη παρουσία του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν ανελέητο τρολάρισμα στα social media.

Τόσο ανελέητο, ώστε ο Άγγλος τραγουδοποιός αναγκάστηκε χθες να κλείσει τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter!

Έτσι, αν και λέγεται ότι θα τον δούμε και στο επόμενο επεισόδιο, αυτό μπορεί τελικά να μη συμβεί...

{youtube}ZCxYgEennHU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured