Τι ακριβώς εντόπισαν οι «κεραίες» των Daft Punk στην περίπτωση των Parcels, μιας νέας αυστραλέζικης μπάντας με έδρα το Βερολίνο, δεν είμαστε σίγουροι. Είναι ωστόσο γεγονός ότι μπήκαν σε μεγάλο κόπο για να τους συστήσουν ευρύτερα.

Το νέο λοιπόν τραγούδι των Parcels, "Overnight" (το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω) έχει την υπογραφή των Daft Punk στην παραγωγή, ενώ οι Γάλλοι «μάγοι» φαίνεται από τα credits ότι έβαλαν το χεράκι τους και στη σύνθεση.

Καθώς φαίνεται, το τραγούδι ηχογραφήθηκε ζωντανά στο στούντιο, με τα δύο γκρουπ να συναντιούνται σε μυστική τοποθεσία κάπου στο Παρίσι, αντί να προτιμήσουν κάποια εξ αποστάσεως συνεργασία.

Οι Parcels, εκ πρώτης όψεως, δείχνουν ως μία ακόμα από τις νέες μπάντες που κοιτούν πίσω στον χρόνο για έμπνευση, έχοντας ως μεγάλη τους αγάπη τις γκρούβες των Chic, την ποπ αισθητική των Fleetwood Mac (εποχής Stevie Nicks) και την art pop ευαισθησία των Steely Dan. Ως σήμερα, έχουν βγάλει μόλις ένα ΕΡ ονόματι Hideout, φαίνεται επομένως ότι το "Overnight" «προλογίζει» κάποια νέα κυκλοφορία εκ μέρους τους.

{youtube}BTdBc2Ba8ts{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured