Κατά πολλούς, βέβαια, το τέλος των Stone Roses επήλθε με τη διάλυση του 1996, βάζοντας μια φυσιολογική τελεία στην πορεία τους. Ωστόσο τόσο το παλιό τους κοινό, όσο και νεότεροι που μεγάλωσαν με τον μύθο του «δίσκου με τα λεμόνια» (όπως λένε κάποιοι χαϊδευτικά το περίφημο ντεμπούτο The Stone Roses του 1989), στήριξαν με ενθουσιασμό το reunion του 2011.

Το reunion αυτό επεφύλαξε κάμποσες ζωντανές εμφανίσεις και το κλίμα που υπήρχε σε αυτές μας το μεταφέρει η περσινή ανταπόκριση που μας έφερε ο Φώτης Κυριακόπουλος από τη συναυλία τους στο Etihad Stadium του Μάντσεστερ (δείτε με ένα κλικ εδώ).

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλανε τους Stone Roses να οδεύουν για το στούντιο, όπου θα ξεκινούσαν δουλειά για το 3ο τους άλμπουμ, αμέσως μετά το τέλος της μεγάλης καλοκαιρινής συναυλίας που είχαν προγραμματίσει στο Hampden Park της Γλασκώβης το Σάββατο 24 Ιούνη.

Καθώς όμως το live τελείωνε, ο Ian Brown απευθύνθηκε στο πλήθος και τους είπε «να μη λυπάστε που τελείωσε, να χαίρεστε που συνέβη». Αν και κάποιοι θεώρησαν ότι αναφερόταν απλά στη συναυλία, πολλοί πίστεψαν ότι ο Brown ανακοίνωσε κρυπτικά το νέο τέλος των Stone Roses -και αυτό είναι και το κλίμα που επικράτησε στα σχόλια των fans τους στο βρετανικό Twitter.

Η μπάντα πάντως δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση, μέχρι στιγμής.  

{youtube}4D2qcbu26gs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured