news.team

Ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα πρόσεξε τον Drake από τη συμμετοχή του στο mega hit "Fuckin' Problems" του A$AP Rocky πίσω στο 2012, κομμάτι που ακόμα παίζεται στα mainstream clubs. Από εκεί και πέρα, όμως, φαίνεται να τον παρακολούθησε μόνο ο μικρός πυρήνας φίλων της διεθνούς μαύρης μουσικής των ημερών μας, σε αντιδιαστολή με το εξωτερικό, όπου ο Καναδός ράπερ έχει πια εκτοξευτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του mainstream.

Έναν χρόνο μετά το Views (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #4) και λίγους μόλις μήνες μετά την playlist More Life, ο Drake επιστρέφει λανσάροντας ένα νέο single ονόματι "Signs", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, εκεί γύρω στα 5 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα του βίντεο.

Το "Signs" έκανε πρεμιέρα χθες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που διοργανώνει η Louis Vuitton και έρχεται για τον Drake σε μια ταραγμένη περίοδο, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι άφησε έγκυο τη Rosee Divine, πρώην ηθοποιό σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, η οποία και κινείται εναντίον του ζητώντας διατροφή για το αγέννητο παιδί, με την πλευρά του Drake να αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του ότι είναι ντε και καλά δικό του.

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν το "Signs" προλογίζει κάποιο νέο άλμπουμ ή θα πρέπει να το δούμε ως ένα περιστασιακό non-album single.

{youtube}L1Fclc2T9vQ{/youtub

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured