news.team

Κυκλοφόρησε και επισήμως το single που είχε προαναγγείλει ο Simon Cowell, ως μια χειρονομία του μουσικού κόσμου της Βρετανίας προς τα θύματα της πρόσφατης, τραγικής πυρκαγιάς στο Grenfell Tower. Και αναμένεται βέβαια να είναι με διαφορά το επόμενο νούμερο 1 single, την Κυριακή που θα μεταδώσει τα νέα charts το ραδιόφωνο του BBC.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω όπου υπάρχει το επίσημο βιντεοκλίπ, πρόκειται για μια διασκευή στο "Bridge Over Troubled Water" των Simon & Garfunkel, η οποία αποδίδεται από μία πραγματικά all-star ομάδα, η οποία λαμβάνει το όνομα «Artists for Grenfell» για τις ανάγκες της συγκεκριμένης κυκλοφορίας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, περίοπτη βέβαια θέση κατέχουν τα ονόματα του Roger Daltrey και του Pete Townshend από τους Who, εδώ όμως είναι και ο Robbie Williams, o Brian May των Queen, ο Nile Rodgers της Chic δόξας, οι Libertines, η Kelly Jones των Stereophonics, o Craig David, ο James Blunt, η πρώην Spice Girl, Gerri Halliwell, καθώς και οι Louis Tomlinson και Liam Payne από τους One Direction.

Το παρών δίνει όμως και πλειάδα νεότερων ονομάτων που, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έχουν γνωρίσει δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια: Bastille, Stormzy, Carl Barât, Dua Lipa, Rita Ora, Emeli Sandé, Leona Lewis, Tulisa, James Arthur, Labrinth, Jessie J κ.ά.

{youtube}8O1CcwYf79I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured