Είναι βεβαίως γνωστό πόσο αγαπάμε στην Ελλάδα τον πρώην frontman των Madrugada και πόσο μας αγαπάει κι εκείνος. Το πιστοποιούν πλήθος πια επιτυχημένων συναυλιών, με πιο πρόσφατη αυτή του Οκτωβρίου 2016 σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο (δείτε εδώ τι είχε γράψει τότε η Τάνια Σκραπαλιώρη).

Σύντομα ο Sivert Høyem θα βρίσκεται και πάλι στα μέρη μας, αυτή τη φορά για ένα φεστιβαλικό set, στα πλαίσια της 1ης ημέρας του Rockwave Festival 2017 (Terra Vibe, Σάββατο 1 Ιουλίου). Υπάρχει μάλιστα μεγάλη περιέργεια για το τι θα παρουσιάσει, καθώς πρόσφατα τον είδαμε να στήνει και πάλι ένα συγκρότημα, τους Paradise.

Πριν όμως από το νέο συναυλιακό ραντεβού, υπάρχει ένα ξεχωριστό δώρο το οποίο κάνει στους απανταχού φίλους της μουσικής του, τιμώντας έμπρακτα τη στενή αυτή σχέση με την Ελλάδα, αλλά και το όνειρό του να παίξει κάποτε στο Ηρώδειο: κυκλοφορεί λοιπόν ένα νέο live album με υλικό από τις 2 sold-out συναυλίες του 2016 στο ιστορικό θέατρο, ονόματι Live At Acropolis – Herod Atticus Odeon. Και μάλιστα το κυκλοφορεί μέσω ελληνικής εταιρείας, της 314 Records του ομίλου Antenna.

Το άλμπουμ περιέχει 16 κομμάτια και βρίσκεται ήδη στα εγχώρια δισκοπωλεία και τις σχετικές ψηφιακές πλατφόρμες. Είναι δε διαθέσιμο και σε DVD, για όσους επιθυμούν να έχουν και εικόνα από τις δύο του συναυλίες στο Ηρώδειο.

{youtube}fVOAxjt24T4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured