Έμειναν στην ιστορία ως μία από τις πιο καλύτερες μπάντες που έβγαλε ο alternative ήχος της δεκαετίας του 1980 στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το ντεμπούτο τους The Days Οf Wine Αnd Roses (1982) να βρίσκεται έκτοτε σε πολλές λίστες με «κλασικά» άλμπουμ. Ο δε Steve Wynn παρέμεινε αγαπημένη φιγούρα για πολλά χρόνια μετά τη διάλυσή τους (1989), κάτι βέβαια που γνωρίζουμε καλά στην Ελλάδα, καθώς μας έχει τιμήσει αρκετές φορές για συναυλίες.

Οι Dream Syndicate έπαιξαν ξανά μαζί το 2012, από όταν και ανασυστήθηκαν και επισήμως, κανείς όμως μάλλον δεν περίμενε ότι το reunion θα έχει και δισκογραφική προέκταση, μέχρι τουλάχιστον τον Φεβρουάριο αυτού του έτους, όταν ο Wynn ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει εν τέλει και δίσκος.

Και να που οι Καλιφορνέζοι το είπαν και το έκαναν και δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "How Did I Find Myself Here?" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.  

Το "How Did I Find Myself Here?" «προλογίζει» έναν ομώνυμο νέο δίσκο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την ΑΝΤΙ- στις 8 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει βέβαια και σχετική περιοδεία, η οποία θα τους φέρει μάλιστα και στην Ελλάδα: στις 4 Νοεμβρίου θα βρεθούν στην Αθήνα, για μια συναυλία στο Fuzz!

{youtube}cv2nK0X8pCM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured