Η Stevie Nicks δεν πήρε μέρος στο πρόσφατο άλμπουμ του Lindsey Buckingham και της Christine McVie. Εκείνοι, πάλι, είπαν ότι για νέο Fleetwood Mac δίσκο ξεκίνησαν να γράφουν τραγούδια, όμως εκείνη ήταν «πολύ απασχολημένη» με τη σόλο καριέρα της -οπότε βαρέθηκαν να την περιμένουν και έβγαλαν το υλικό μόνοι τους.

Πράγματι, η αγαπημένη φωνή των Fleetwood Mac δείχνει να καταπιάνεται με προσωπικά πράγματα, αν κρίνουμε από τη δημοσιοποίηση ενός νέου σόλο τραγουδιού ονόματι "Your Hand I Will Never Let It Go" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

{youtube}3fXQyzhsdkc{/youtube}

Το κομμάτι ωστόσο δεν «προλογίζει» κάποιο νέο άλμπουμ εκ μέρους Stevie Nicks: πρόκειται για τη συμμετοχή της στο soundtrack της νέας ταινίας του Colin Trevorrow The Book Οf Henry. Το έχει δε γράψει ο Ryan Miller των Guster, ο οποίος δήλωσε πως είχε εξαρχής κατά νου τη φωνή της Nicks όταν το δημιούργησε.

Και δεν είναι η μόνη έκπληξη που είχε στη φαρέτρα της η 69χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός: καθώς το Netflix ξεκινάει μια νέα τηλεοπτική σειρά με το όνομα Gypsy, της ζήτησε μια καινούρια ηχογράφηση στο περίφημο κομμάτι των Fleetwood Mac (1982, από το άλμπουμ Mirage), την οποία βεβαίως και έκανε -μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το απόσπασμα που ακούγεται στο trailer του σίριαλ.
 
{youtube}orlYG8yAS94{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured