φωτογραφία: Σμαρώ Μπότσα

Είναι αναντίρρητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στη μουσική του σήμερα η Chelsea Wolfe, την οποία πρόσφατα απολαύσαμε και στη χώρα μας, ως headliner της 2ης μέρας της Descent Edition του Smoke The Fuzz Festival 2017 (δείτε εδώ τι έγραψε για τη συναυλία της ο Γιάννης Καγκελάρης).

Με αυτήν μάλιστα την ευκαιρία, είχαμε και μια κουβέντα μαζί της τον Απρίλιο (δείτε εδώ), στην οποία μας δήλωσε ότι «μόλις ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση ενός νέου δίσκου. Αν όλα πάνε καλά, θα κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους».

Ο δίσκος λοιπόν ανακοινώθηκε: θα λέγεται Hiss Spun και αναμένεται να βγει από τη Sargent House στις 22 Σεπτεμβρίου. Μαζί με την ανακοίνωση, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "16 Psyche", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Κουράστηκα να προσπαθώ να εξαφανιστώ», δήλωσε η Wolfe για τον νέο της δίσκο, «με αυτήν την έννοια το άλμπουμ έγινε κάτι σαν προσωπική υπόθεση, ήθελα δηλαδή και να ανοιχτώ περισσότερο, αλλά και να φτιάξω τη δική μου πραγματικότητα».

{youtube}OexeAtxr24E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured