news.team

Έχει 6 χρόνια να φανεί ο Alice Cooper με νέα στούντιο δουλειά, από το επιτυχημένο δηλαδή Welcome 2 My Nightmare του 2011 (Η.Π.Α. #22, Βρετανία #7, Αυστραλία #16, Γαλλία #73, Καναδάς #25, Γερμανία #26).

Παραμένει όμως ενεργός με διάφορους άλλους τρόπους, είτε μέσω συναυλιών, είτε μέσω του Facebook προφίλ του -όσοι τον έχετε φίλο ξέρετε τις αναρτήσεις που κάνει τις πρώτες πρωινές (δικές μας) ώρες με υποβλητικά σπίτια και άλλα δυνητικά «περίεργα» πράγματα, είτε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής "Nights With Alice Cooper" στον σταθμό KDKB.

Είναι μάλιστα μέσω της τελευταίας που ανακοίνωσε πρόσφατα τη δισκογραφική του επιστροφή, με ένα άλμπουμ ονόματι Paranormal, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την earMUSIC στις 28 Ιουλίου, σε παραγωγή Bob Ezrin.

Ως πρώτο δείγμα γραφής, μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και το ολοκαίνουριο τραγούδι "Paranoiac Personality", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Paranoiac Personality" (όπως και γενικά ο δίσκος) θίγει θεματικά την ολοένα και αυξανόμενη δημοτικότητα των θεωριών συνωμοσίας -ναι, δεν είναι ελληνικό μόνο το φαινόμενο, και στην Αμερική καλά κρατεί.

{youtube}nF_w79N418Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured