news.team

Δεν είχαμε μόνο εμείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές μέσα στον Μάη, αλλά και η Μεγάλη Βρετανία, η οποία πήγε στις κάλπες για 248 τοπικά συμβούλια στην Αγγλία, 6 δημάρχους και 11 συμβούλια στη Βόρεια Ιρλανδία. 

Για ένα από αυτά τα τελευταία, λοιπόν, στο Ards & North Down, έβαλε υποψηφιότητα και ο αγρότης Alan Graham. Όπως κάνει εδώ και χρόνια, καθώς εκλέγεται σταθερά με το Democratic Unionist Party (DUP) -το δεξιό δηλαδή κόμμα της Βόρειας Ιρλανδίας, το οποίο εκπροσωπεί τους απογόνους των Άγγλων αποίκων στην πολύπαθη περιοχή, επιθυμώντας την ένωση με την πατρίδα προέλευσης. Είναι το κόμμα που μέχρι πρότινος υπήρξε ο αμφιλεγόμενος σύμμαχος της απερχόμενης Πρωθυπουργού της Βρετανίας Theresa May. 

Ωστόσο αυτή τη φορά ο Graham απέτυχε να εκλεγεί. Εν μέρει πλήρωσε τη μικρή υποχώρηση του (κυβερνώντος, στη Βόρεια Ιρλανδία) DUP, χάνοντας την έδρα του από τον Scott Wilson του φιλελεύθερου Alliance Party. Εν μέρει όμως φαίνεται να πλήρωσε τα σπασμένα για τον συντηρητισμό που επέδειξε κόντρα στη ...Rihanna!   

Το περιστατικό συνέβη το 2011, αλλά έλαβε δημοσιότητα πιο πρόσφατα, μετά τη συμμετοχή του DUP στην κυβέρνηση May. Τότε, λοιπόν, η Rihanna βρέθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία και θέλησε να γυρίσει εκεί ένα τμήμα του βιντεοκλίπ της για τo single-συνεργασία με τον Calvin Harris "We Found Love" (νούμερο 1 επιτυχία σε Η.Π.Α. και Βρετανία). Όπως μπορείτε να δείτε και στον σύνδεσμο παρακάτω, το επίσημο βιντεοκλίπ περιλαμβάνει και πλάνα των δύο σταρ σε ένα χωράφι με στάχυα. 

Το χωράφι αυτό, λοιπόν, είναι του Alan Graham. Ο οποίος όμως έγινε έξαλλος όταν είδε τη Rihanna να κάνει ...στριπτίζ!

«Όχι μόνο έδωσα τη συγκατάθεσή μου για τα γυρίσματα», είπε ο Graham μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, «αλλά αρχικά βρέθηκα και ο ίδιος εκεί, βοηθώντας το συνεργείο με το τρακτέρ μου. Μέχρι που η Rihanna άρχισε να βγάζει τα ρούχα της! Κατάλαβα τότε ότι τα πράγματα είχαν φτάσει σε σημείο απαράδεκτο για μένα. Τους ζήτησα λοιπόν να σταματήσουν. Μέχρι τότε άλλωστε εγώ δεν ήξερα τη Rihanna. Έδωσα την άδειά μου, επειδή με πληροφόρησαν ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες pop stars σήμερα». 

Ο Graham τόνισε βέβαια ότι η Rihanna έδειξε μεγάλη κατανόηση για τις ενστάσεις του, καθώς της εξήγησε ότι προέρχεται από ένα έντονα χριστιανικό περιβάλλον, οπότε θεωρούσε απρεπές να παραστεί σε στριπτίζ.

Φαίνεται όμως ότι ο κόσμος στο Ards & North Down έκρινε αρνητικά τις απόψεις του, ως υπερβολικά συντηρητικές για το 2019. Με αποτέλεσμα να πέσει ...μαύρισμα στην πρόσφατη ψηφοφορία. 

Κατά τα λοιπά, η Rihanna βρίσκεται στο στούντιο, δηλώνει πολύ ικανοποιημένη με το φρέσκο της υλικό και χαρακτηρίζει τον επερχόμενο δίσκο ως «πολύ διασκεδαστικό». Ξεκαθαρίζει όμως ότι δεν θα βιαστεί να τον βγάλει κι ας αναγνωρίζει ότι έχουν πια περάσει πάνω από 3 χρόνια από το Anti του 2016 (H.Π.Α. #1, Βρετανία #7, Αυστραλία #5, Γαλλία #6, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #10, Ελλάδα #4).

{youtube}tg00YEETFzg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured