Οι περισσότεροι θεωρούσαν τον Jonny Greenwood των Radiohead ως φαβορί για το βραβείο καλύτερου soundtrack στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, αλλά τελικά η διάκριση πήγε στον Daniel Lopatin.

Ο Oneohtrix Point Never (όπως τον ξέρουμε οι περισσότεροι) κέρδισε το σημαντικό βραβείο για τη δουλειά που έκανε στο Good Time των Josh & Benny Sadfie -μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Robert Pattinson με την Jennifer Jason Leigh.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα αργήσουμε να δούμε το soundtrack και στα δισκοπωλεία, ως το επόμενο άλμπουμ του Oneohtrix Point Never μετά το Garden Of Delete του 2015 (Βρετανία #149, Ιαπωνία #108). Παράλληλα, όμως, είναι γνωστό πως ετοιμάζει και καινούρια στούντιο δουλειά, από κοινού με τον David Byrne.

Ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος είναι η αποκάλυψη ότι στο soundtrack του Good Time υπάρχει κι ένα τραγούδι ονόματι “The Pure And The Damned”, στο οποίο συνεισφέρει φωνητικά ο Iggy Pop.

Μια «γεύση» μπορείτε να πάρετε στον παρακάτω σύνδεσμο, αφού απόσπασμα του κομματιού ακούγεται στο επίσημο trailer της ταινίας.
 
{youtube}6E6vijJdvw0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured