Έχουν αποκτήσει κάμποσο κοινό και στη χώρα μας οι Red Fang, όπως φάνηκε και πρόσφατα, όταν μας επισκέφθηκαν για το περσινό Desertfest Athens, κυριαρχώντας απόλυτα στα δρώμενα της 1ης μέρας (δείτε την ανταπόκριση του Άγγελου Κλειτσίκα, με ένα κλικ εδώ). Και ένας από τους λόγους γι' αυτό, είναι τα βιντεοκλίπ τους και το χιούμορ που συχνά τα χαρακτηρίζει, κάνοντας τους Αμερικανούς να δείχνουν ως μία από τις πιο cool μπάντες του σημερινού stoner metal ήχου.

Καθώς βρίσκονται σε εκτενή ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Red Fang συνεχίζουν το promo για το περσινό τους άλμπουμ Only Ghosts (Η.Π.Α. #143). Και δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το κομμάτι "Cut It Short" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Whitey McConnaughy, ο οποίος έχει δουλέψει μαζί τους και για τα περίφημα πια βιντεοκλίπ των “Prehistoric Dog” και “Hank Is Dead”. Δίνει έτσι ξανά μια χιουμοριστική διάσταση, αυτή τη φορά -όπως λέει- «εξερευνώντας τις εσωτερικές δυναμικές μιας μπάντας που βρίσκεται σε περιοδεία».

{youtube}wRAmSfUjBl0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured