Ανακοίνωση για την επίθεση που πραγματοποίησαν οι Τζιχαντιστές στο Μάντσεστερ, στη συναυλία της Ariana Grande, έβγαλε ο Morrissey, ο οποίος βρισκόταν επίσης στην πόλη, γιορτάζοντας τα 58α γενέθλιά του, όταν κάποιος του μετέφερε τα νέα.

«Ο θυμός μου είναι μνημειώδης», είπε ο Moz, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του προς πάσα κατεύθυνση, κατηγορώντας τη Βασίλισσα, την Πρωθυπουργό Theresa May, τον δήμαρχο του Μάντσεστερ Andy Burnham, αλλά και τον Μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου, Sadiq Khan.

Τον κάθε ένα τους, για διαφορετικό λόγο.

Την Theresa May, γιατί βγαίνει και δηλώνει ότι τέτοιες επιθέσεις δεν θα μας λυγίσουν «όταν περνάει όλη της τη ζωή σε μια αλεξίσφαιρη φούσκα». Τη Βασίλισσα γιατί δεν ακύρωσε το σχεδιασμένο garden party της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τον δήμαρχο Burnham γιατί είπε διπλωματικά ότι η επίθεση ήταν δουλειά «ενός εξτρεμιστή» -«ενός ακραίου τι;», τον ρωτάει ο Morrissey, «ενός ακραίου κουνελιού;».

Τέλος, είναι και ο Sadiq Khan, ο οποίος βγήκε να πει ότι το Λονδίνο είναι ενωμένο με το Μάντσεστερ, «όμως δεν καταδικάζει το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα». 

{youtube}vPij63mSH30{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured