Στα ήδη πάμπολλα ενδιαφέροντα του Jack White, θα πρέπει τώρα να προσθέσουμε και αυτό της συγγραφής. Και μάλιστα παιδικών βιβλίων.

Όπως ανακοίνωσε αυτές τις μέρες ο 41χρονος καλλιτέχνης από το Ντιτρόιτ, έγραψε το We’re Going to Be Friends εμπνευσμένος από το ομώνυμο τραγούδι των White Stripes, που βρισκόταν στον δίσκο White Blood Cells του 2001 -έναν από τους δίσκους που τους έκαναν μεγάλο όνομα στο σύγχρονο ροκ στερέωμα.

89tt-2.jpg

Το βιβλίο θα βγει στις 7 Νοεμβρίου από τον δικό του εκδοτικό οίκο Third Man Books και βεβαίως, μιας και απευθύνεται στα παιδιά, θα είναι γεμάτο εικόνες, όλες φτιαγμένες από τη σχεδιάστρια Elinor Blake, γνωστή στις Η.Π.Α. για τη δουλειά της μέσω άλλων επιτυχημένων εκδόσεων ίδιου ύφους. 

Όσο για τους φίλους της μουσικής του, θα έχουν κι αυτοί κάτι να κερδίσουν, αφού μαζί με το βιβλίο θα δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς (ψηφιακά) τόσο το πρωτότυπο κομμάτι των White Stripes, όσο και 2 αποκλειστικές του διασκευές: τη μία θα την κάνει η παιδική χορωδία του Woodstation Elementary School και την άλλη η April March, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της ίδιας της Blake.

{youtube}PKfD8d3XJok{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured