Πάρα πολλοί άνθρωποι στήθηκαν χθες μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους ή στις οθόνες των υπολογιστών για το πρώτο επεισόδιο της επιστροφής του θρυλικού Twin Peaks.

Η επικής διάρκειας πρεμιέρα (2 ώρες) είχε μάλιστα και μουσικό ενδιαφέρον, αφού τελείωσε με τους Chromatics να παίζουν live στο Roadhouse το "Shadow". Ένα τραγούδι τους από το 2015, το βιντεοκλίπ του οποίου (φτιαγμένο από τους Rene & Radka) ήταν ούτως ή άλλως ένας φόρος τιμής στην αισθητική του David Lynch, αλλά και στη φιγούρα της Julee Cruise -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

H αμερικάνικη μπάντα από το Πόρτλαντ του Όρεγκον έχει να φανεί 5 χρόνια με νέο άλμπουμ, από το Kill For Love του 2012. Έχουν όμως έκτοτε κυκλοφορήσει κάποια τραγούδια (μεταξύ των οποίων και το "Shadow"), τα οποία θα βρίσκονται στην επόμενη δουλειά τους Dear Tommy. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα φανεί, μιας και μια πρώιμη εκδοχή του άλμπουμ καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τον ηγέτη τους Johnny Jewel το 2015, ύστερα από μια κρίση που έπαθε στη Χονολουλού. 

{youtube}IGUboLZx3Tk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured