Ακόμα και χωρίς τα λυπηρά νέα της αυτοκτονίας του, ένα καινούριο άλμπουμ εκ μέρους Soundgarden είναι μεγάλη είδηση. Μιλάμε άλλωστε για μια μπάντα που έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία αναφοράς του εναλλακτικού ροκ κατά τη δεκαετία του 1990, καταφέρνοντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κοινού ακόμα και όταν κόπασε η μανία του grunge.

Ωστόσο από το King Animal του 2012 (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #21, Αυστραλία #6, Καναδάς #6, Γερμανία #10) μεσολάβησαν 5 χρόνια σιωπής. Και πολλοί θεωρούσαν ότι μάλλον δεν θα βλέπαμε σύντομα νέο άλμπουμ εκ μέρους τους, παρά τη συναυλιακή τους δραστηριοποίηση.

Μιλώντας όμως στο Billboard, ο κιθαρίστας Kim Thayil επιβεβαίωσε ότι ο Cornell και οι υπόλοιποι δούλευαν πάνω σε ένα νέο άλμπουμ τον τελευταίο καιρό. «Είναι εδώ και περίπου 2 χρόνια που ασχολούμαστε», είπε συγκεκριμένα ο Thayil, τονίζοντας πάντως ότι η διαδικασία ήταν αργή και με πολλές παύσεις.

Demos και ιδέες υπάρχουν λοιπόν διαπιστωμένα. Αλλά σε ποιο ποσοστό έχει προχωρήσει ο διάδοχος του King Animal, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι υπόλοιποι Soundgarden.

{youtube}T0_zzCLLRvE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured