Δύο μόλις χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου της full-length To The North, η Νορβηγίδα συνθέτρια και τραγουδοποιός Kari Rueslåtten παρουσιάζει, αποκλειστικά στο Avopolis, το νέο single "Chasing Rivers" από το επερχόμενο 7ο προσωπικό της άλμπουμ Silence Ιs Τhe Only Sound -το οποίο και αναμένεται να διατεθεί επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η κυκλοφορία της αναμένεται να είναι η 3η σε σειρά έπειτα από τη σιγή μιας ολόκληρης δεκαετίας, φέροντας τη μουσική της ξανά στο στερέωμα, στην πιο παραγωγική της περίοδο.

Η  Kari Rueslåtten έγινε γνωστή μέσω της προοδευτικής doom φύσης των The 3rd Αnd Τhe Mortal, χάρη στη μοναδική folklore χροιά της κουλτούρας της γενέτειράς της. Έπειτα από τη φυγή της τόσο από τους The 3rd Αnd Τhe Mortal, όσο και από τους Storm, αποφάσισε να εστιάσει σε μια σόλο folk rock καριέρα, φιλτράροντας στο πέρασμα του χρόνου τις επιρροές της μέσω μιας εκμοντερνισμένης αισθητικής.

Στα videos που παρατίθενται μπορείτε να δείτε το σχετικό βιντεοκλίπ για το "Chasing Rivers" -όπως και έναν σύντομο, ευχαριστήριο χαιρετισμό της προς τους αναγνώστες του Avopolis Music Network.

Επίσης, η καλλιτέχνιδα αναμένεται να εμφανιστεί στην Αθήνα την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη (στη Death Disco), παρουσιάζοντας τόσο νέο, όσο και παλαιότερο υλικό.

Links

www.karirueslatten.com
https://www.facebook.com/kari.rueslatten.official

https://www.facebook.com/events/174904543018198?__mref=mb

{youtube}PLd2hHWVFB9Gv5WGAYlFtHE7c5GC3tw1va{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured