H 29χρονη σήμερα Courtney Barnett υπήρξε ένα από τα πιο συζητημένα indie ονόματα του 2015 και είδε το ντεμπούτο της Sometimes I Sit Αnd Think, Αnd Sometimes I Just Sit (Αυστραλία #4, Βρετανία #16, Η.Π.Α. #20) να μπαίνει στις πιο αξιόπιστες λίστες με «τα καλύτερα» της χρονιάς. Το ίδιο συνέβη και με τη δική μας (δείτε εδώ), προξένησε μάλιστα τέτοιον ενθουσιασμό ανάμεσα στο team μας, ώστε τον Δεκέμβριο του 2015 ο Άγγελος Κλειτσίκας και η Ντιάνα Καλημέρη ταξίδεψαν ως το O2 Forum του Λονδίνου, προκειμένου να τη δουν εν δράσει (διαβάστε την ανταπόκριση εδώ).

Πολυαναμενόμενη λοιπόν η επιστροφή της Αυστραλής τραγουδοποιού, η οποία έχει σημαντικές προσδοκίες να εκπληρώσει. Και τώρα έχουμε μια πρώτη «γεύση» του πώς μπορεί να μοιάζει το μέλλον, αφού δημοσιοποίησε το ολοκαίνουριο κομμάτι "How To Boil An Egg" -το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ωστόσο το τραγούδι δεν αποτελεί προπομπό του 2ου δίσκου της.

Πρόκειται αντιθέτως για μεμονωμένη κυκλοφορία, η οποία βγαίνει σε 7ιντσο single 45 στροφών για λογαριασμό της σειράς Split Singles Club, την οποία εκδίδει η Milk! Records -ένα μικρό label που έχει συνιδρύσει η ίδια η Barnett με την Jen Cloher- σε συνεργασία με τη Bedroom Suck.

«Όταν ήμουν 21 ετών», σχολιάζει η Barnett, «συνήθιζα να το τραγουδάω κάθε φορά που έβρισκα μικρόφωνο ανοιχτό, ποτέ όμως δεν το ηχογράφησα. Έτσι φρέσκαρα τον ήχο του τώρα που δουλεύω πάνω σε μερικά demos για τον επόμενο δίσκο».

{youtube}fA3PKsMOffU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured