Είναι η Selena Gomez «υπερβολικά sexy»; Κι αν τέλος πάντων έτσι τη θεωρούν κάποιοι, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο σπουδαίο ζήτημα;

Κι όμως, στη Μαλαισία έχει γίνει σπουδαίο ζήτημα. Τόσο σπουδαίο, μάλιστα, ώστε επηρεάζει άμεσα και την όλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα της ασιατικής αυτής χώρας με φόντο τις επόμενες εκλογές.

Η Μαλαισία είναι μια αρκετά ευημερούσα χώρα, με πολύ ιδιαίτερο καθεστώς: ομοσπονδία διαφόρων μικρών σουλτανάτων στη Μαλαϊκή Χερσόνησο, είναι ένα από τα λίγα κράτη της Γης όπου ο βασιλιάς (Yang di-Pertuan Agong λέγεται για την ακρίβεια εκεί) εκλέγεται ανάμεσα στους ηγεμόνες των μελών της ομοσπονδίας. Το πολίτευμα ωστόσο είναι συνταγματική μοναρχία, οπότε η αληθινή πολιτική δύναμη ανήκει στον Πρωθυπουργό.

Επί του παρόντος, λοιπόν, κυβερνάει ο Najib Razak, ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος. Η κυβέρνησή του όμως έχει εμπλακεί σε ένα μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς και έτσι όλοι περιμένουν ότι οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στο 2017, πολύ νωρίτερα δηλαδή από τον Αύγουστο του 2018, που ήταν να γίνουν κανονικά.

Περιμένοντας πιθανή αύξηση της δύναμής του, ο ισλαμικός συνασπισμός Gagasan Sejahtera του Abdul Hadi Awang (3ο κόμμα στις τελευταίες εκλογές), εξαπολύει επίθεση κατά των Συντηρητικών, αλλά και των Σοσιαλδημοκρατών της Wan Azizah (2ο κόμμα), κατηγορώντας τους ότι επέτρεψαν να γίνει συναυλία της Selena Gomez στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ, πέρυσι τον Ιούλιο.

Η Αμερικανίδα pop star επισκέφθηκε τη Μαλαισία στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της για το άλμπουμ Revival, που της χάρισε το 2ο νούμερο 1 της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συναυλία της ήταν μάλιστα πολύ πετυχημένη, σύμφωνα όμως με τους Μαλαίσιους Ισλαμιστές η 24χρονη τραγουδίστρια ήταν «υπερβολικά sexy». Είναι μάλιστα η νεολαία του κόμματος που εξαπέλυσε τη σφοδρότερη επίθεση, χαρακτηρίζοντας το όλο ίματζ της ως «εχθρικό προς το Ισλάμ» και εν γένει επικίνδυνο, αφού «ενισχύει την ηδονιστική κουλτούρα ανάμεσα στη νεολαία της χώρας».

Η ίδια πάντως η Selena Gomez, δεν έχει πάρει καμία δημόσια θέση για όλα αυτά. Είναι άλλωστε απασχολημένη με το να λανσάρει το νέο της single "Bad Liar", το οποίο διαθέτει sample από το περίφημο "Psycho Killer" των Talking Heads. Το ακούτε εδώ, βρίσκοντας τον σχετικό player της Apple.

{youtube}Z8eXaXoUJRQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured