Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την πλευρά του Ozzy Osbourne, στις καλοκαιρινές headline εμφανίσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες κιθαρίστας στο πλάι του θα είναι και πάλι ο Zakk Wylde -με τον οποίον οι δρόμοι είχαν ουσιαστικά χωρίσει μετά το άλμπουμ Black Rain του 2007, παρά τις έκτακτες ευρωπαϊκές εμφανίσεις που έκανε ο Αμερικανός μουσικός το 2012 μαζί του, στα πλαίσια της Ozzy and Friends Tour.

Κάτι τέτοιο, ασφαλώς, σημαίνει ότι εδώ τερματίζεται η συνεργασία του Ozzy με τον «δικό μας» Gus G., τον Θεσσαλονικιό δηλαδή κιθαρίστα (και ηγέτη των Firewind) Κώστα Καραμητρούδη, ο οποίος βρισκόταν σταθερά στο πλευρό του από το 2009 κι έπειτα.

Σε όλα του επαγγελματίας, πάντως, ο Gus G. έβγαλε μια δημόσια ανακοίνωση που τον τιμά. Σε αυτήν, ευχαρίστησε τον Ozzy για όλα, χαρακτήρισε τις μέρες μαζί του ως «τιμή και προνόμιο» και συμπλήρωσε ότι «Ως fan, είναι υπέροχο να βλέπω τον Ozzy και τον Zakk ξανά μαζί. Έχει περάσει πολύς καιρός».

Είναι μάλλον κατανοητό -από όλους- ότι αυτή η περιοδεία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Ozzy: όχι μόνο γιατί έχει καιρό να κάνει μια τόσο μεγάλη σόλο τουρνέ στις Η.Π.Α., αλλά και γιατί η συγκεκριμένη λειτουργεί ως πρόγευση για το επερχόμενο άλμπουμ του, το οποίο προορίζεται για το 2018 και σηματοδοτεί για εκείνον μια μεγάλη επιστροφή, κάμποσα χρόνια μετά το Scream του 2010 (Βρετανία #12, Η.Π.Α. #4).

Χρειαζόταν επομένως ένα όνομα σαν του Zakk Wylde δίπλα του για να κινητοποιήσει πλήρως τους fans.

{youtube}Rsa4HktvsU4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured