Αν και ο Phil Collins ξανάσμιξε το 2006 με τον Mike Ruthrford και τον Tony Banks και έκαναν μαζί την (επιτυχημένη) περιοδεία Turn It On Again -η οποία παρήγαγε μάλιστα και το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ Live Over Europe 2007 (Βρετανία #51, Γαλλία #93, Γερμανία #1)- οι Genesis έκτοτε δεν έχουν κάνει κάτι ξανά μαζί.

Πάνε μάλιστα πλέον 20 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία τους στούντιο δουλειά, το Calling All Stations (Βρετανία #2, Η.Π.Α. #54, Γαλλία #5, Γερμανία #2), όπου όμως φωνητικά έκανε ο Ray Wilson και όχι ο Phil Collins.

Εκ πρώτης όψεως, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, αφού ο Rutherford είναι απασχολημένος με την προώθηση του τελευταίου δίσκου των Mike + The Mechanics, ενώ και ο Collins έχει μια δική του σειρά live εμφανίσεων.

Φέτος όμως είναι τα 50 χρόνια των Genesis και τέτοιες επέτειοι, συνήθως δεν αφήνονται να περάσουν έτσι. Επιπλέον, ο Rutherford δήλωσε σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror ότι «θα μου άρεσε να ξαναβρεθούμε, μιας και παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι». Έσπευσε πάντως να διευκρινίσει πως σε καμία περίπτωση δεν μιλάει για κάποιο νέο άλμπουμ, απλά για την πιθανότητα ορισμένων συναυλιών.

Από την πλευρά πάντως του Collins δεν έχει σχολιαστεί επισήμως τίποτα.

{youtube}35K6vQRt67g{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured