Στο κύμα των πολιτικών τραγουδιών που γράφονται αυτόν τον καιρό στις Η.Π.Α. με στόχο τον νέο Πρόεδρο της χώρας, Donald Trump, προστίθεται τώρα και ο Bruce Springsteen, σίγουρα το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής όνομα που συνεισφέρει ένα κομμάτι διαμαρτυρίας.

Το τελευταίο λέγεται "That’s What Makes Us Great" και βρίσκει το «Αφεντικό» να συνεργάζεται ξανά με έναν παλιό γνώριμο, τον τραγουδιστή των Houserockers, Joe Grushecky.

«Το είχα στα σκαριά», δήλωσε ο τελευταίος στην εφημερίδα Post-Gazette του Πίτσμπουργκ, «και έτυχε να μιλάμε με τον Bruce. Του το έστειλα, του άρεσε και του είπα γιατί λοιπόν δεν το τραγουδάς;».

O Springsteen έστειλε λοιπόν τα φωνητικά του από το Νιού Τζέρσεϊ με e-mail και ο Grushecky ανέλαβε το φινίρισμα παρέα με τους Rick Witkowski και Brian Coleman, ενώ ο γιος του, John Grushecky, επιμελήθηκε της παραγωγής. Το τραγούδι κρατάει 3 λεπτά και 26 δεύτερα και μπορείτε να το κατεβάσετε από το επίσημο site του Grushecky (εδώ), πληρώνοντας 99 σεντς (δηλαδή 92 λεπτά).

Οι στίχοι θίγουν διάφορες πολιτικές που ήδη ακολουθεί ο Donald Trump, αλλά κάνουν και γενικότερα σχόλια για το επίπεδο του νέου Προέδρου, αν κρίνουμε από τον στίχο «And don’t you brag to me/That you never read a book/I never put my faith/In a con man and his crooks».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured