Αν και στη χώρα μας παραμένει ερωτηματικό κατά πόσο έχει κάνει «γκελ» ο Kendrick Lamar έξω από όσους ασχολούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τον μουσικό Τύπο, διεθνώς είναι με διαφορά ο πιο πολυσυζητημένος ράπερ των τελευταίων χρόνων. Στάτους που το έχει εξαργυρώσει και σε μαζική απήχηση, αφού το άλμπουμ To Pimp A Butterfy του 2015 (δείτε τι είχε γράψει τότε σε μας ο Τάσος Μαγιόπουλος, εδώ) τον έφερε στο #1 της Αμερικής, της Βρετανίας, της Αυστραλίας και του Καναδά, καθώς και στο #17 της Γαλλίας.

Εν μέσω της πασχαλινής εορταστικής περιόδου, ο 29χρονος ράπερ από το Compton της Καλιφόρνια κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ Damn -και όπως καταλαβαίνετε το σχετικό promo καλά κρατεί.

Στα πλαίσια αυτά, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ για το κομμάτι "DNA", το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η σκηνοθεσία του κλιπ χρεώνεται στον Nabil και τους Little Hommies, μα στην πραγματικότητα ανήκει στον ίδιο τον Lamar και τον Dave Free. Ο Lamar υποτίθεται ότι βρίσκεται σε έναν ανακριτικό θάλαμο της αμερικανικής αστυνομίας, όπου τον ανακρίνει ο Don Cheadle.

Στο τέλος μάλιστα του κλιπ, ακούμε κι ένα ολοκαίνουριο outro για το κομμάτι (δεν υπάρχει στο άλμπουμ), ενώ βλέπουμε και τον Schoolboy Q σε μια σύντομη cameo εμφάνιση.

{youtube}NLZRYQMLDW4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured