Αν και η Lady Gaga συνεχίζει το promo για το πρόσφατο άλμπουμ της Joanne, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 φέρνοντάς τη στο #1 των Ηνωμένων Πολιτειών και στο #3 της Βρετανίας, είχε μια έκπληξη για τους fans της.

Όπως δηλαδή αναμενόταν, το set της στο Coachella Festival -όπου αντικατέστησε τη Beyoncé ως headliner, όταν η τελευταία αποσύρθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της- βασίστηκε αρκετά στο Joanne. Ανάμεσα όμως στα κομμάτια από εκείνο, ήχησε αναπάντεχα και κάτι άγνωστο: επρόκειτο για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "The Cure", το οποίο δεν βρίσκεται στον τελευταίο της δίσκο.

Και δεν έμεινε σ' αυτήν τη live εκτέλεση η Lady Gaga: το "The Cure" (που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω) είναι πλέον διαθέσιμο μέσω ψηφιακών πλατφόρμων σαν το Spotify και το Tidal, οπότε έγινε και επίσημα η καινούρια της κυκλοφορία.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν το "The Cure" είναι κάτι το μεμονωμένο ή αν πρέπει να το θεωρήσουμε ως προπομπό κάποιας νέας δουλειάς. Πάντως έγινε δεκτό με ενθουσιασμό και όλα δείχνουν ότι θα γίνει μία από τις μεγάλες ποπ επιτυχίες του 2017.

{youtube}nN1AAwV2bkE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured