news.team

Τον Lindsay Buckingham και την Christine McVie τους έχουμε βέβαια στο μυαλό μας ως άρρηκτα συνδεδεμένους με τους Fleetwood Mac, έστω κι αν δεν ήταν σε αυτούς από την αρχή: ο μεν πρώτος μπήκε το 1974, η δε δεύτερη το 1970 (και κατά διαστήματα έχουν αμφότεροι αποχωρήσει).

Η μπάντα έχει μείνει εν πολλοίς ανενεργή στο στούντιο τα τελευταία 14 χρόνια -μετά το μάλλον υποτιμημένο από την κριτική Say You Will του 2003 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #6, Αυστραλία #24, Γερμανία #10)- όμως τον τελευταίο καιρό φαινόταν να δουλεύει το 18ο άλμπουμ της.

Ωστόσο η Stevie Nicks προτιμά καθώς φαίνεται τη σόλο καριέρα της, με αποτέλεσμα η διαδικασία να υποστεί κάμποσες καθυστερήσεις στην πορεία. Καθυστερήσεις που μάλλον θύμωσαν τον Buckingham και τη McVie, οι οποίοι πήραν το υλικό τους και το βγάζουν μέσα στη χρονιά ως δικό τους άλμπουμ.

Το τελευταίο θα έχει τον τίτλο Lindsey Buckingham/Christine McVie και θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου από την Atlantic. Ως μια πρώτη «γεύση» το ντουέτο έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα από τα τραγούδια του, το "In My World", το οποίο και ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Για τον Buckingham είναι το 11ο προσωπικό άλμπουμ και έρχεται 5 χρόνια μετά το One Man Show. Για τη McVie μόλις το 4ο, έρχεται δε 13 χρόνια μετά το In The Meantime (Βρετανία #133).

{youtube}VwBy3TvzPEU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured