Αναστασία Τουρούτογλου

Τελευταία εμφάνιση του Thurston Moore με προσωπικό δίσκο ήταν το 2014, όταν έβγαλε το The Best Day (δείτε εδώ τι είχε γράψει τότε στην κριτική του ο Ανδρέας Κύρκος). Οι πιο προσεκτικοί, βέβαια, θα παρατήρησαν κι έναν εξαιρετικό πειραματικό δίσκο που έβγαλε το 2015 συνεργαζόμενος με τον Merzbow, τον Mats Gustafsson και τον: το Cuts Of Guilt, Cuts Deeper βρήκε μάλιστα θέση στα καλύτερα διεθνή άλμπουμ της χρονιάς εκείνης, όπως τα ψήφισε η συντακτική μας ομάδα (δείτε εδώ). Την ίδια μάλιστα χρονιά ευτυχήσαμε να τον δούμε και στη χώρα μας, και ο Στυλιανός Τζιρίτας μπόρεσε με την ευκαιρία να κάνει μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του (τη βρίσκετε εδώ).

Ο εμβληματικός για την alternative κουλτούρα Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός επιστρέφει φέτος με νέα δουλειά: το Rock 'N' Roll Consciousness έχει ανακοινωθεί για τις 28 Απριλίου.

Το promo λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει και στα πλαίσια αυτά έχουμε τώρα την ευκαιρία να χαζέψουμε το βιντεοκλίπ για ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, ονόματι "Smoke Of Dreams".

Το βλέπετε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}8c0pR02pv9k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured