Αναστασία Τουρούτογλου

φωτογραφία: Ντιάνα Καλημέρη

Αν και μόλις πέρυσι έβγαλε το άλμπουμ Skilled Mechanics, συνεργαζόμενος με τον DJ Milo και τον Luke Harris -έναν δίσκο που δεν είχε καμία τύχη στα charts, μα τον έφερε ξανά στη χώρα μας (βλέπε εδώ την ανταπόκριση του Μιχάλη Τσαντίλα)- ο Tricky φαίνεται ότι καταπιάνεται ξανά με καινούρια μουσική.

To φρέσκο κομμάτι "Escape" που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, δεν προορίζεται βέβαια για κάποιον νέο, δικό του δίσκο.

Αντιθέτως, πρόκειται για τη συμμετοχή του στο soundtrack της ήδη συζητημένης ταινίας του Ρούπερτ Σάντερς Ghost In The Shell (στην Ελλάδα θα προβληθεί από τις 30 Μαρτίου με τον τίτλο Το Φάντασμα στο Κέλυφος), με πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Γιόχανσον -που πρόσφατα απασχόλησε και την εγχώρια επικαιρότητα, λόγω του αστεϊσμού που έκανε από τα έδρανα της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το original score της ταινίας έχει αναλάβει ο Clint Mansell, υπάρχουν όμως και κάμποσα κομμάτια από άλλους συμμετέχοντες -σαν τον Tricky. Η δική του είναι βέβαια η πιο «ηχηρή» συμμετοχή, αν και αρκετοί μουσικόφιλοι έχουν μεγάλη περιέργεια να ακούσουν και το "Scars", τη συνεργασία δηλαδή του DJ Shadow με τον Nils Frahm.

{youtube}Bo-CmxkjVOE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured