Αναστασία Τουρούτογλου

Μοιάζει απίστευτο, αλλά η κηδεία του George Michael δεν έχει γίνει ακόμα. Αιτία, η πρώτη ιατροδικαστική αναφορά για τα αίτια του θανάτου του, η οποία κάπου τα μπέρδεψε τα πράγματα με αποτέλεσμα να περάσει χρόνος και να χρειαστεί τελικά και δεύτερη νεκροψία -που επιβεβαίωσε ότι ο σπουδαίος pop star πέθανε από φυσικά αίτια.

Η κηδεία του θα λάβει λοιπόν χώρα τις επόμενες μέρες, όμως η τοποθεσία της θα κρατηθεί μυστική: οι δικοί του άνθρωποι φοβούνται ότι διαφορετικά θα παραβρεθούν πολλοί fans και δεν θέλουν να έχουν την αγωνία για τυχόν υπερβολικές αντιδράσεις και πιθανά έκτροπα.

Εντούτοις, η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα The Sun, που σιγά που δεν θα σκάλιζε τέτοιο ζήτημα, βρήκε μια πηγή διαθέσιμη να αποκαλύψει ορισμένες λεπτομέρειες πιθανόν καίριες: η τελετή θα γίνει σε μικρό εκκλησάκι του βόρειου Λονδίνου, το οποίο επιλέχθηκε λόγω της εγγύτητάς του με το νεκροταφείο Highgate West, όπου έχει θαφτεί και η μητέρα του George Michael.

Την κύρια ευλογία αναμένεται να διαβάσει ο έτερος Wham!, Andrew Ridgeley. Θεωρείται όμως πιθανό να διαβαστεί και δεύτερη ευλογία, από τη Geri Halliwell. Ναι, την πάλαι ποτέ Spice Girl.
 
{youtube}gwZAYdHcDtU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured