Αναστασία Τουρούτογλου

Στο παρελθόν, έχουν υπάρξει μία από τις πιο δημοφιλείς διεθνώς μπάντες της εναλλακτικής Βρετανίας, κυρίως χάρη στην αίσθηση την οποία έκανε το ντεμπούτο τους Kasabian, πίσω στο 2004 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #94).

Έκτοτε -να την πούμε την αλήθεια- αν και στην πατρίδα τους έχουν γίνει νούμερο 1 act, το πράγμα έχει ενίοτε «στομώσει» καλλιτεχνικά, όπως συνέβη για παράδειγμα στην τελευταία τους επίσκεψη στη δισκογραφία, το 2014, με το άλμπουμ 48:13 (δείτε την κριτική του Βαγγέλη Πούλιου, εδώ).

Οι fans ελπίζουν πάντως να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους με τη φετινή τους επιστροφή, πόσο μάλλον οι Έλληνες fans, αφού αναμένονται στο καλοκαιρινό Ejekt Festival, παρέα με τους Jesus And Mary Chain (Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού).

Ο νέος δίσκος λέγεται For Crying Out Loud και θα κυκλοφορήσει 28 Απριλίου. Μια πρώτη «γεύση» μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω: πρόκειται για το πρώτο single "You're In Love With A Psycho", που μέχρι στιγμής έχει πάρει κάμποσα θετικά σχόλια από τους φίλους της μπάντας στα social media.

{youtube}xIohAHmC6cM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured