Αναστασία Τουρούτογλου

Αφού έγινε viral και αντικείμενο πολλών posts στα social media, η φωτογραφία που πρόσφατα ανέβασε η Britney Spears στο Instagram (και που βλέπετε πιο κάτω) έφτασε τελικά και στις πιο «επίσημες» σελίδες του βρετανικού Τύπου, αλλά και αρκετών ακόμα διεθνών (έντυπων) μέσων.

Πρόκειται για μια selfie που έβγαλε η 35χρονη Αμερικανίδα pop star, χωρίς να φοράει τίποτα, παρά μόνο το ...μενταγιόν της.

016d-2.jpg

Ωστόσο, αν και αναμφίβολα σέξι, είναι αρκετά αμφιλεγόμενο αν πρέπει να το θεωρήσουμε «γυμνό», με τα στάνταρ ειδικά του 21ου αιώνα, αφού η Britney καλύπτει επιμελώς με το χέρι της τις λεπτομέρειες του στήθους της.

Τίτλοι λοιπόν περί «γυμνού» που «σοκάρει», κρίνονται (το λιγότερο) υπερβολικοί. Εκτός αν απευθύνονται σε συνδρομητές άνω των 80, που ζουν χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ.

Η Britney, βέβαια, μια χαρά τα κατάφερε να συζητιέται ξανά στον κόσμο της σόου μπιζ. Ίσως μάλιστα και περισσότερο από ότι συζητήθηκε η περσινή της δισκογραφική εμφάνιση με το Glory, που πάντως δεν τα πήγε διόλου άσχημα σε επίπεδο πωλήσεων (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #2).
  
{youtube}2RRY3OVqtwc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured