Αναστασία Τουρούτογλου

Με το ντεμπούτο της Title το 2015, η Meghan Trainor έφερε τα πάνω-κάτω στην ποπ κουλτούρα των ημερών μας, αφού η μεγάλη επιτυχία της (Η.Π.Α. #,1 Βρετανία #1) έφερε στο προσκήνιο ένα νέο μοντέλο θηλυκής pop star, πιο καθημερινής και «πραγματικής» από ό,τι βλέπουμε συνήθως (δείτε και τι είχε γράψει τότε στην κριτική του ο Στυλιανός Τζιρίτας, εδώ).

Η 23χρονη Αμερικανίδα επιστρέφει τώρα με ολοκαίνουριο single, το "I'm A Lady", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι δεν είναι προπομπός κάποιας καινούριας δουλειάς, μα συμμετοχή της στο soundtrack της νέας ταινίας (κινουμένων σχεδίων) των Στρουμφ, που στη χώρα μας έρχεται από τη Feelgood στις 30 Μαρτίου με τον ελληνικό τίτλο Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό. Μάλιστα, η Trainor πρόκειται να δανείσει και τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες.

Το φιλμ είναι βασισμένο στους αγαπημένους χαρακτήρες του Peyo, με το σενάριο να υπογράφεται από τον Stacey Harman και την Pamela Ribon, οι οποίοι βάζουν τη Στρουμφίτα και τους συνοδοιπόρους της να διασχίζουν ένα Απαγορευμένο Δάσος γεμάτο μαγικά πλάσματα, για να βρουν ένα θρυλικό χωριό, πριν τους προλάβει ο Δρακουμέλ.

{youtube}YqFEMuS5Uh0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured