Αναστασία Τουρούτογλου

Αν και το 4ο σόλο άλμπουμ του La Radiolina (2007) του χάρισε την πρώτη του σημαντική επιτυχία στις «δύσκολες» για τους περιφερειακούς καλλιτέχνες αγορές των Η.Π.Α. (#71) και της Βρετανίας (#41), ο Manu Chao δεν νοιάστηκε να χτίσει πάνω σ' αυτήν: παρότι παραμένει ενεργός συναυλιακά (πέρασε και από τα μέρη μας το 2015, για ένα εκρηκτικό live με τους La Ventura -θυμηθείτε εδώ όσα έγραψε τότε ο Βαγγέλης Πούλιος), έχει να βγάλει νέο υλικό από τότε.

Τώρα, όμως, δείχνει έτοιμος να κάνει εκείνο το βήμα παραπάνω, κυκλοφορώντας ένα καινούριο single με αγγλικούς στίχους, το "Moonlight Avenue". Που μάλλον «προλογίζει» κάποιο επερχόμενο άλμπουμ, για το οποίο όμως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία περαιτέρω πληροφορία στην επίσημη σελίδα του. Υπάρχουν απλά 2 ακόμα νέα κομμάτια ("Words Of Truth", "No Solo En China Hay Futuro"), τα οποία μπορεί κανείς να κατεβάσει ελεύθερα (δείτε εδώ).

Το "Moonlight Avenue" έχει όμως και ισχυρό ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Manu Chao το έχει γράψει μαζί με την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρενέση (γνωστή από τηλεοπτικές σειρές σαν το Μίλα Μου Βρώμικα και το Με Λένε Βαγγέλη), με την οποία διατηρεί σχέση τον τελευταίο καιρό. Την ακούμε μάλλον και στα δεύτερα φωνητικά -άλλωστε το τραγούδι δεν χρεώνεται στον ίδιο τον Chao, μα στο κοινό τους project Ti.Po.Ta.

Στο δε συνοδευτικό βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω (και έχει κατά πώς φαίνεται γυριστεί το καλοκαίρι του 2016, σε ελληνική παραλία), η Κλέλια Ρενέση δεν εμφανίζεται απλά να κολυμπάει στο πλευρό του συντρόφου της, φορώντας ένα σέξι μπικίνι, μα σε ορισμένα πλάνα ποζάρει και εντελώς γυμνή!

Αυτή είναι βέβαια και η αιτία που το κλιπ κοντεύει να φτάσει τα 1.000.000 views στο YouTube. Φευγαλέα -να το πούμε κι αυτό- ποζάρει γυμνός και ο ίδιος ο Manu Chao.

{youtube}sNEvS-1ZGgM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured