Αναστασία Τουρούτογλου

Γνωστός και ως ...Arab Attack, o DJ Khaled αναστατώνει τα νερά της σύγχρονης μαύρης μουσικής εδώ και περίπου μία δεκαετία πλέον, τόσο ως παραγωγός και ραδιοφωνική περσόνα, όσο και σαν στέλεχος δισκογραφικής, ακόμα και ως συγγραφέας (έβγαλε πέρυσι βιβλίο με τις απόψεις του πάνω στην επιτυχία, όπου περιλάμβανε και κάμποσες ιστορίες αντλημένες από τα βιώματά του).

Η σχέση του με τη δισκογραφία χρονολογείται στα 2006, όταν έβγαλε το ντεμπούτο του Listennn... Τhe Album, «σκοράροντας» ένα ανέλπιστο #12 στα εθνικά charts των Η.Π.Α. Έκτοτε τον αγκάλιασε το mainstream και μέσα στο 2016 απόκτησε και το πρώτο του νούμερο 1 άλμπουμ με το Major Key -που παρεμπιμπτόντως τον έκανε όνομα και στη Βρετανία (#7).

Τώρα λοιπόν λανσάρει ένα νέο single, ονόματι "Shining", στο οποίο και έχει την πολυτέλεια να έχει ως guests στα φωνητικά τη Beyoncé και τον Jay-Z (το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω).

Το "Shining" «προλογίσει» την επόμενή του δουλειά, Grateful, που λέγεται ότι θα βγει μέσα στο 2017 (επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει δοθεί).

{youtube}va47vNPm6YA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured