Αναστασία Τουρούτογλου

Η φήμη ήταν επίμονη και κυκλοφόρησε πολύ στα social media τις τελευταίες μέρες: οι Killers καταφτάνουν στην Αθήνα, ως headliners της 1ης μέρας του φετινού Ejekt Festival, Σάββατο 24 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Σε μια εμφάνιση που τη χρωστάνε στους Έλληνες οπαδούς τους, οι οποίοι έμειναν απογοητευμένοι το καλοκαίρι του 2009, όταν μια νεροποντή εμπόδισε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους στο Rockwave εκείνης της χρονιάς.

Ωστόσο τα περισσότερα σχετικά δημοσιεύματα τοποθετούν κι ένα ερωτηματικό, καθώς επίσημη ανακοίνωση από τη διοργάνωση δεν έχει ακόμα σταλεί στον Τύπο, ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ακόμα και η σελίδα που φτιάχτηκε στο Facebook για την 1η μέρα του φετινού Ejekt, απέφυγε την όποια αναφορά στο line-up, παρά τις επίμονες ερωτήσεις ορισμένων. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, οι Killers έρχονται: η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ημερών.

Οι Αμερικανοί βγαίνουν ξανά σε περιοδεία καθώς κυκλοφορούν νέο άλμπουμ μέσα στο 2017, το πρώτο τους «κανονικό» νέο υλικό από το Battle Born του 2012 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #1), αφού στο μεταξύ είχαμε μόνο χριστουγεννιάτικα singles από μέρους τους.

{youtube}Y5fBdpreJiU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured