Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως η Céline Dion παραμένει στα 48 της μία από τις μεγαλύτερες pop stars του πλανήτη: με πωλήσεις άνω των 200.000.000 αντιτύπων, είναι σήμερα η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνις του Καναδά, μα και ένα από τα 10 πιο πετυχημένα διεθνώς ονόματα της δισκογραφημένης μουσικής ιστορίας.

Εδώ και περίπου 1 χρόνο, πάντως, η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε μάλλον χαθεί από την επικαιρότητα (παρά την έκδοση ενός γαλλόφωνου άλμπουμ το καλοκαίρι), πράγμα αναμενόμενο, αφού είχε διαλέξει να αποσυρθεί για να αντιμετωπίσει τον θάνατο του επί 22 χρόνια συζύγου της René Angélil -του ανθρώπου που είχε πρώτος πιστέψει σε αυτήν, βάζοντας (ως μάνατζέρ της) το σπίτι του υποθήκη, προκειμένου να μπορέσει να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της La Voix Du Bon Dieu (1981).

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, πραγματοποίησε μια δημόσια επιστροφή, η οποία συζητιέται πολύ ανάμεσα στους fans της. Κι αυτό γιατί η τραγουδίστρια παρουσιάζεται με αρκετά διαφορετικό image από ό,τι την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια: έχει χάσει αρκετά κιλά, φωτογραφίζεται φορώντας (πανάκριβες) μάρκες υψηλής ραπτικής και έχει βάψει το μαλλί της ...πλατινέ ξανθό, προφανώς ακολουθώντας συμβουλές του στυλίστα Law Roach, τον οποίον και προσέλαβε πρόσφατα.

Η εμφάνιση αυτή συνδυάστηκε με μια de profundis συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Καναδά, στην οποία μίλησε για τη ζωή της χωρίς τον René, για την παρηγοριά που έχει βρει στα 3 της παιδιά, αλλά και την ανάγκη της να προχωρήσει και να μην αισθάνεται άλλο μόνη. Όσον αφορά δισκογραφικά σχέδια δεν υπήρξε τίποτα το ανακοινώσιμο -για την ώρα την απασχολεί μόνο το συναυλιακό της comeback, το οποίο και ξεκίνησε προχθές, σε μια λαμπερή βραδιά στο Caesars Palace του Λας Βέγκας, μπροστά σε 4.000 κόσμου, που την καταχειροκρότησαν.

Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει ένα νέο αγγλόφωνο άλμπουμ στα σκαριά, που έμεινε μισοτελειωμένο λόγω του θανάτου του Angélil και στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει αργά ή γρήγορα η τραγουδίστρια. Ένα μάλιστα από τα κομμάτια του που έχουν ολοκληρωθεί στο στούντιο, της το έχει γράψει η Pink.

{youtube}mS76fAFumtk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured