Οπωσδήποτε, η διεξαγωγή του Release Festival και το 2017 είναι ευχάριστο νέο. Και (για ένα νεοσύστατο φεστιβάλ και στην κατάσταση που βρισκόμαστε ως χώρα) έχουμε συνηθίσει να μην θεωρούμε τίποτα αυτονόητο. Από πέρσι, βέβαια, γνωρίζαμε ότι και εμπορικά κρίθηκε επιτυχημένο, ενώ και σε θέματα παραγωγής πήρε τα εύσημα από τον κόσμο.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση μόλις ήρθε και είναι εκείνη της 17ης Ιουνίου, με headliners τους Jamiroquai και με τον Michael Kiwanuka στο line-up. Στην Πλατεία Νερού, όπως και πέρσι.

Ο τελευταίος είναι ένας καλλιτέχνης που εκτιμούμε πολύ στο Avopolis και με ένα άλμπουμ (Love & Hate) του οποίου τα κομμάτια ακούστηκαν κατά κόρον και στο ραδιόφωνό μας (www.avopolisradio.gr). Τραγούδια σαν τα “Love & Hate”, “Black Man In A White World”, “One More Night”, “Cold Little Heart”, “Rule The World, “Home Again”, “I’ll Get Along”, “Bones”, “I’m Getting Ready”, θα έχουμε ίσως την ευκαιρία να ακούσουμε από κοντά και να διαπιστώσουμε γιατί γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος και για ποιο λόγο ο Michael Kiwanuka θεωρείται το μέλλον της soul μουσικής – και όχι μόνο.

Οι δε Jamiroquai επανέρχονται και δισκογραφικά προσεχώς, με το άλμπουμ Automaton, το οποίο έρχεται 7 χρόνια μετά το προηγούμενό τους. Χθες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν και ένα teaser, του οποίου ο ήχος μας θυμίζει Daft Punk. Βέβαια, με κομμάτια όπως τα “Virtual Insanity”, “Deeper Underground”, “Cosmic Girl”, “Canned Hit”, “Too Young To Die”, “You Give Me Something”, “Little L”, “Alright”, “Space Cowboy”, “Love Foolosophy”, “Feels Like It Should”, “Runaway”, “Supersonic”, “Blow Your Mind”, “Corner Of Earth” και πολλά ακόμα, η βραδιά αναμένεται να είναι... party. Ένα funk/acid jazz party, από τους απόλυτους ηγέτες του συγκεκριμένου κινήματος. Με τις φοβερές μελωδίες και τη φωνή του Michael Kiwanuka να έχουν προηγηθεί, μιλάμε από τώρα για ένα από τα γεγονότα του συναυλιακού μας καλοκαιριού.

{youtube}EHExC5LxrPE{/youtube}

Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά στα 35 ευρώ (μονό εισιτήριο) και 65 ευρώ (διπλό).
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 38 (μονό) και 70 ευρώ (διπλό).
Στις δύο τελευταίες φάσεις της προπώλησης, οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 42 (μονό) / 76 (διπλό) και 45 (μονό) / 80 (διπλό) ευρώ.
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.

Επίσης, θα διατεθεί πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, αρχικά προς 90 και στη συνέχεια προς 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, open bar με service, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.
Η διάθεση των τριήμερων εισιτηρίων ξεκινά στα 90 ευρώ.
Στην επόμενη φάση της προπώλησης, η τιμή τους θα είναι 100 ευρώ.
Στις τελευταίες φάσεις της προπώλησης, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 110 ευρώ.

Όπως και πέρσι, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των εισιτηρίων μέχρι και σε 5 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, στο www.viva.gr
Συγκεκριμένα:
μέχρι και την 30/1, 5 δόσεις
μέχρι και την 28/2, 4 δόσεις
μέχρι και την 31/3, 3 δόσεις
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το www.viva.gr

Επισκεφτείτε το site και τη facebook page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες:
www.releaseathens.gr 

{youtube}1Sw2JJ5nSbM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured