Αναστασία Τουρούτογλου

Στο επιτελείο του Donald Trump κάτι πρέπει να κάνουν λάθος ή τέλος πάντων να έχουν αγχωθεί, ότι πλησιάζει η μέρα της ορκωμοσίας του και δεν έχουν κανένα πραγματικά μεγάλο όνομα για το καθιερωμένο μουσικό πρόγραμμα που συνοδεύει τον κάθε νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α. στον Λευκό Οίκο.

Κι αν τις αποτυχίες τους όσον αφορά τη Charlotte Church και τη Rebecca Ferguson δεν μπορούσαν να τις προβλέψουν (και οι δύο πάντως απάντησαν με ειρωνικά δημόσια σχόλια), η απόφασή τους να ζητήσουν από τον ...Moby(!) να παίξει DJ, δείχνει ότι δεν διαθέτουν στοιχειώδη αντίληψη για το πού κινούνται πολιτικά ορισμένα μεγάλα ονόματα της αμερικανικής ποπ κουλτούρας: ο Moby δηλαδή κι αν είναι γνωστός για το πόσο Δημοκρατικός είναι, άλλωστε στις πρόσφατες εκλογές υπήρξε θερμός υποστηρικτής της Hillary Clinton, ενώ μετά το αποτέλεσμα έγραψε και μια ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες του με τίτλο «What the Fuck is Wrong with You?».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Moby μέσω του επίσημου Instagram του, γελώντας με την καρδιά του. Προσθέτοντας ότι ίσως το έκανε αν ο Trump έδειχνε δημόσια τις επιστροφές φόρου τις οποίες λαμβάνει ή αν τον άφηναν να παίξει remixes σε Public Enemy και Karlheinz Stockhausen για να διασκεδάσει τους Ρεπουμπλικάνους.

{youtube}kXCHdpaT_Zk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured