Αναστασία Τουρούτογλου

Ως γνωστόν, στις 20 Ιανουαρίου ορκίζεται νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπαράκ Ομπάμα αποσύρεται από την πολιτική, σύμφωνα με τις επιταγές του αμερικανικού Συντάγματος.

Ποια θα είναι όμως η επόμενη δουλειά του; Μήπως θα έχει να κάνει με μουσική; Ήταν άλλωστε ο πιο μουσικόφιλος Αμερικανός Πρόεδρος -τουλάχιστον από αυτούς της σύγχρονης ιστορίας- και πολλοί εξακολουθούν να ψάχνουν τις playlists με τα αγαπημένα του καλοκαιρινά κομμάτια (ένα από αυτά το ακούτε στον σύνδεσμο στο τέλος).

Πρόσφατα, ο ίδιος ο Ομπάμα αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα πιάσει δουλειά στο Spotify αφού φύγει από τον Λευκό Οίκο και ότι ακόμα ψάχνει να βρει την αγγελία που θα του ταιριάζει -τα είπε στον Σουηδό πρέσβη στις Η.Π.Α. Mark Brzezinski, μιας και το Spotify είναι σουηδικών συμφερόντων.

Το Spotify απάντησε λοιπόν, τουιτάροντας μια ψεύτικη θέση εργασίας με τίτλο «Πρόεδρος των Playlists» και κάνοντας tag τον Ομπάμα, ρωτώντας τον αν έχει δει τη συγκεκριμένη αγγελία, μιας και στα προαπαιτούμενα γράφει για τουλάχιστον 8 χρόνια προϋπηρεσίας στο να τρέχει τις υποθέσεις ενός σπουδαίου έθνους!

Στην πραγματικότητα, βέβαια, ο Ομπάμα αναμένεται να εμφανιστεί σε πόστο σχετικό με την πολιτική. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

{youtube}BptDznVpt6M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured