Αναστασία Τουρούτογλου

Τον άφησαν τελικά να βγει από το νοσοκομείο τον Kanye West, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο οποίος και επέστρεψε σπίτι του, όντας πλέον υπό τη φροντίδα της συζύγου του Kim Kardashian -αν και με τη σημαντική υποσημείωση ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

Ο West κατέληξε στο UCLA Medical Centre της Καλιφόρνια την προηγούμενη εβδομάδα, ύστερα από μια συναυλία στο Σακραμέντο, την οποία και σταμάτησε στα 30 λεπτά, αρχίζοντας να λέει στο πλήθος ότι η Beyoncé και ο Jay-Z είχαν τον τρόπο να τον σκοτώσουν. Στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με παράνοια προκληθείσα από παρατεταμένη υπερκόπωση και αφυδάτωση, οπότε και αποφασίστηκε η μακρά κράτησή του «για την υγεία και την ασφάλειά του», όπως έγραφε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ως αποτέλεσμα, ο εκκεντρικός αστέρας χρειάστηκε να ακυρώσει τις επικείμενες εμφανίσεις της περιοδείας του προς υποστήριξη του φετινού άλμπουμ The Life Of Pablo (θυμηθείτε την κριτική του Ανδρέα Κύρκου, εδώ). Λένε πάντως ότι ζήτησε από τους γιατρούς να εξοπλίσουν το δωμάτιό του με μηχανήματα ηχογράφησης, ώστε να μπορεί να δουλεύει από εκεί. Εννοείται ότι δεν το δέχτηκαν...

{youtube}IxGvm6btP1A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured