Αναστασία Τουρούτογλου

Εδώ και αρκετά χρόνια, το Venus In Furs του Γιώργου Φακίνου είναι το απόλυτο fetish/BDSM θέαμα της πόλης και δεν γινόταν έτσι να λείψει και σ' αυτή τη νέα σαιζόν: θα είναι και πάλι κοντά μας αυτό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Second Skin (Δαμοκλέους 8, Γκάζι).

Μεγάλη πρωταγωνίστρια και φέτος η καλλιτεχνική κολλεκτίβα Suka Off από την Πολωνία -γνώριμη από προηγούμενα Venus In Furs- η οποία φέρνει στην Αθήνα την ολοκαίνουρια παράστασή της Onna σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα: ένα καλειδοσκόπιο  παλιών και νέων ιστοριών ιαπωνικού τρόμου, αλλά και urban θρύλων. Ιστορίες, χαρακτήρες και μύθοι που υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια, θα ζωντανέψουν στο Second Skin σε μια bloody παράσταση για τη ματαιοδοξία, τον πόθο και την τιμωρία

Σε συνεργασία λοιπόν με το Second Skin, το Avopolis σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις (συμπεριλαμβάνουν ποτό) για το Venus In Furs του 2016. Ο διαγωνισμός μας λήγει αύριο Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Venus» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί του Σαββάτου.

Η βραδιά έχει βέβαια κι άλλα δρώμενα πέρα από την παράσταση των Suka Off, για τα οποία μας ενημερώνει το δελτίο τύπου:

Στο 2ο stage, στο Red Room (μέσα στο κλουβί) οι Suka Off θα παρουσιάσουν το “Black Box”, ένα Site Specific Installation εμπνευσμένο από την τέχνη του Hans Bellmer και του Pierre Molinier. Θα σε υποδέχεται δε η Hostess Joanna David, παροτρύνοντάς σε να παίξεις, αλλά και βάζοντας τάξη ταυτόχρονα. Χρέη DJ, όπως πάντα, θα εκτελεί ο Dr. D.

Τα performances συνεχίζονται με ένα Hook Suspension από την Eve Villain και τον Thodoris Ome (Dr. Pepper Tattoo) -ένα θεάμα που αγγίζει τα όρια της μύησης και του spiritual… Hooks θα διαπεράσουν την πλάτη της Εve Villain που καθώς θα αιωρείται θα μας δείξει πόσο ανθεκτικό είναι το ανθρώπινο σώμα και πως, μερικές φορές, ο πόνος μπορεί να νικηθεί.

Σε πιο light καταστάσεις, στο fashion show της Angelika Darkling 12 alternative models θα παρουσιάσουν τις νέες latex δημιουργίες της.

Το μουσικό κομμάτι στο Main Floor -πριν, ενδιάμεσα και μετά τα performances- θα φροντίσουν ο George Fakinos και ο Rammlied. 

{youtube}JhkZGqkIjPg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured