Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν εμφανίστηκαν το 2004 με το ομώνυμο ντεμπούτο τους, οι Kasabian φάνηκαν σαν μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Βρετανίας για το μουσικό μέλλον, πετυχαίνοντας μάλιστα να κάνουν αίσθηση και στις «δύσκολες» Η.Π.Α. (όπου το άλμπουμ έφτασε στο #94 των εθνικών charts).

12 χρόνια και 5 δίσκους αργότερα, οι ελπίδες εκείνες δεν ευοδώθηκαν, μα δεν ήταν και φρούδες, αφού οι Kasabian συνέχισαν να γράφουν μερικά αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα κομμάτια. Και τώρα, 2 χρόνια μετά το αμήχανο 48:13 (θυμηθείτε την κριτική του Βαγγέλη Πούλιου με ένα κλικ εδώ), επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Comeback Kid", πάντως, μπορεί εν τέλει να είναι ένα μεμονωμένο κομμάτι: ανήκει στο soundtrack για το FIFA 17, άρα δεν προλογίζει (απαραίτητα) κάποιο νέο άλμπουμ.

Προς την κατεύθυνση αυτή άλλωστε η μπάντα παραμένει φειδωλή στις δηλώσεις της -βασικά ξέρουμε μόνο ότι τους έχει εμπνεύσει μια παλιά (και όχι σπουδαία, εδώ που τα λέμε...) δήλωση του John Lennon για το rock ως καρέκλα.

{youtube}pLFgO3b4XeQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured