Αναστασία Τουρούτογλου

Πολύς κόσμος έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης στο Γήπεδο Τέννις στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου για να δει τη Lara Fabian, ένα από τα μοντέρνα αστέρια του γαλλικού τραγουδιού και μία από τις πιο αναγνωρισμένες διεθνώς φωνές.

Δυστυχώς, ωστόσο, ο καιρός είχε διαφορετικά σχέδια. Αρχικά, η σύντομη φθινοπωρινή μπόρα του απογεύματος είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα. Ενώ όμως φαινόταν να έχει περάσει και ο συγκεντρωμένος κόσμος «ψήθηκε» ακούγοντας απέξω από το γήπεδο τις εντυπωσιακές επιδόσεις της Fabian στο soundcheck, τα σύννεφα ξαναμαζεύτηκαν. Και λίγο αφότου ολοκληρώθηκε το σύντομο set των «δικών μας» Stereo Soul (οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν), οι ουρανοί άνοιξαν.

Το κοινό έδειξε υπομονή, μα η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Παρά τα χειροκροτήματα, η Lara Fabian δεν βγήκε ούτε στιγμή στη σκηνή, το μικρόφωνο δεν μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία και η συναυλία ματαιώθηκε.

Η Lara Fabian δημοσίευσε ωστόσο ένα βιντεάκι στην επίσημη σελίδα της στο Facebook απευθυνόμενο στους Έλληνες fans της, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Η διοργανώτρια εταιρεία Doledrums προέβη εντωμεταξύ σε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει ότι διερευνά μεν τη δυνατότητα διεξαγωγής της συναυλίας σε νέα ημερομηνία, όμως αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαργύρωση των εισιτηρίων που είχαν αγοραστεί για τη βραδιά της 21ης Σεπτέμβρη.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με ξεχωριστή ανακοίνωση στα ΜΜΕ και στις σελίδες της εταιρείας στα social media.

{youtube}bVvkcaY5khc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured