Αναστασία Τουρούτογλου

Θέτοντας τέλος στα κουτσομπολιά που δεν τον θέλουν καλά στην υγεία του, ο Morrissey ανακοίνωσε ότι βγαίνει σε παγκόσμια περιοδεία.

Τα κουτσομπολιά αυτά οφείλονταν βέβαια στις γνωστές περιπέτειες υγείας που έχει περάσει ο Moz τον τελευταίο καιρό, αλλά είχαν αναζωπυρωθεί από τις ανακοινώσεις στις αρχές της χρονιάς ότι θα γινόταν μόνο βρετανική τουρνέ.

Πολλές βέβαια ημερομηνίες μένει να ανακοινωθούν και κάποιες φανταζόμαστε δεν έχουν καν κλείσει ακόμα, πάντως η περιοδεία ξεκινά στις 16 Αυγούστου από το Tempodrom του Βερολίνου και αναμένεται να φέρει τον Moz σε Αμερική, Ασία και Αυστραλία -στην πρώτη, μάλιστα, θα είναι και ο μεγάλος headliner του Riot Fest στο Σικάγο (17 Σεπτεμβρίου).

Μέχρι και τέλη Νοέμβρη, δεν υπάρχει καμία άλλη ευρωπαϊκή ημερομηνία στον ορίζοντα (πλην των δύο πρώτων εμφανίσεων σε Βερολίνο και Μάντσεστερ), υποθέτουμε όμως ότι αυτό θα είναι ένα ξεχωριστό σκέλος.

Λέτε να τον δούμε και από τα μέρη μας; Τελευταία φορά είχε έρθει τον Δεκέμβρη του 2014 στο Tae Kwo Do (θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ).

{youtube}0AvuweztG4Q{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured