Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Ελβετοί Coroner δημιούργησαν αρκετή αίσθηση χάρη στα άλμπουμ που έβγαλαν μεταξύ 1987 και 1993, δουλειές που τους κατέταξαν σε μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις της ευρωπαϊκής thrash metal σκηνής χάρη στην technical, progressive και avant-garde ματιά που είχαν πάνω στο «μήνυμα» που εκπορευόταν εκείνα τα χρόνια από τον Ατλαντικό.

Αυτή είναι και η αιτία που βλέπουμε μεγάλα πλήθη να συρρέουν στις συναυλίες τους από το 2011 και μετά, όταν και επανενώθηκαν. Σήμερα, οι Ron Broder (φωνητικά/μπάσο), Tommy Vetterli (κιθάρα) και Diego Rapacchietti (τύμπανα) έχουν ξαναμπεί στο στούντιο υποσχόμενοι ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ -το πρώτο τους μετά το Grin του 1993- μέσα στο 2017.

Πριν όμως από αυτό, έρχεται το Autopsy, προορισμένο να βγει στα καταστήματα στις 23 Σεπτεμβρίου από τη Century Media και το ελβετικό «κλαδί» της Sony: ένα τριπλό σετ βινυλίου + Blu-ray ή τριπλού DVD + CD, με ένα best of της μέχρι τώρα πορείας, ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη μπάντα, ακυκλοφόρητες live ηχογραφήσεις και συνεντεύξεις που μέχρι σήμερα είχαν μείνει αδημοσίευτες.

Το box set δεν αναμένεται βέβαια να είναι φτηνό, ενώ θα γίνει σίγουρα συλλεκτικό, αφού βγαίνει μόνο σε 3.000 αριθμημένα αντίτυπα, ιδιοχείρως υπογεγραμμένα από τα μέλη της μπάντας. 

{youtube}M4-QkRvczzA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured