Αναστασία Τουρούτογλου

Στα 23 της σήμερα, η Ariana Grande από τη Boca Raton της Φλόριντα είναι μία απο τις μεγαλύτερες pop stars της Αμερικής: ο πρόσφατος δίσκος της Dangerous Woman σταμάτησε στο #2 των charts, ενώ της χάρισε και το πρώτο της #1 στη Βρετανία. Δεν είναι ν' απορεί λοιπόν κανείς που  ο Zachary Allen, ένας από τους ιθύνοντες της Εθνικής Επιτροπής του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, την πρότεινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο για να προσκληθεί να τραγουδήσει στον Λευκό Οίκο, ενόψει της κορύφωσης της προεκλογικής καμπάνιας για τις Προεδρικές Εκλογές του Νοέμβρη.

Το αίτημά του, ωστόσο, απορρίφθηκε πριν λίγες μέρες από έναν προϊστάμενο του Λευκού Οίκου και πλέον, χάρη σε μια σειρά από e-mails που διέρρευσαν από τα Wikileaks, ξέρουμε το γιατί.

Αιτία, καθώς φαίνεται, είναι το γεγονός ότι η Ariana Grande απεικονίστηκε αρχές Ιούλη σε φιλμ κάμερας να επισκέπτεται ένα κατάστημα με ντόνατς στην Καλιφόρνια και να γλείφει ένα ντόνατ σε ένα ταψί που ήταν αφημένο δίπλα στο ταμείο, σαχλαμαρίζοντας με το αγόρι της Ricky Alvarez. Σύμφωνα μάλιστα με όσα είπε η ταμίας του μαγαζιού Mayra Solis στο Associated Press, η Grande αρνήθηκε να αγοράσει το επίμαχο γλύκισμα και υπήρξε «πραγματικά αγενής». 

Όταν τα γεγονότα αποκαλύφθηκαν και άρχισαν να εμφανίζονται φωτογραφίες της με το ντόνατ στον Τύπο, η Grande προέβη σε δημόσια δήλωση συγγνώμης μέσω των social media, αν και αρκετοί αισθάνθηκαν πως το κατεβατό που έγραψε συνοδευτικά για την παιδική παχυσαρκία στην Αμερική και τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες των συμπατριωτών της δεν έδειχνε αληθινή διάθεση μεταμέλειας.

Στον Λευκό Οίκο, μια φορά, μάλλον θα είπαν να μη μπλέξουν. Φαντάζεστε να την καλούσαν και να μην άφηνε τη Χίλαρυ να απολαύσει τα ντόνατς της;

{youtube}5WL672bjJgM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured