Αναστασία Τουρούτογλου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 50 Cent έπαιζε στο νησιωτικό κρατίδιο St. Kitts της Καραϊβικής. Και, 50 Cent είναι αυτός, καταλαβαίνετε ότι το πέταξε ένα «Motherfuckin'» σε κάποιο σημείο. Πού να φανταστεί άλλωστε ότι κάτι τέτοιο αρκούσε για να τον συλλάβει η τοπική αστυνομία;

Παρά το εξωτικό του προορισμού, βλέπετε, η νησιωτική ομοσπονδία St. Kitts & Nevis έχει μια αρκετά αυστηρή νομοθεσία ως προς το βρίζειν δημοσίως. Την οποία ο 50 Cent φυσικά αγνοούσε -και θα μπορούσε εδώ που τα λέμε να συμβεί στον καθένα μας.

Η περιπέτεια αυτή, ωστόσο, δεν τον έκανε έξαλλο. Και να τώρα που βρίσκεται λοιπόν να ξαναγυρίζει στο St. Kitts, διαλέγοντάς το για ολιγοήμερες διακοπές. Θα πάει μάλιστα και στο Nevis, λέει.

Πόσο του κόστισε όμως το «Motherfuckin'»; Περίπου 1.100 ευρώ έγραψε η ταρίφα, το πιστεύετε ή δεν το πιστεύετε. Και μη φανταστείτε τώρα καμιά τριτοκοσμική μπανανία: η Ομοσπονδία St. Kitts & Nevis ανήκει στη Βρετανική Κοινοπολιτεία, αναγνωρίζει ως ανώτατο άρχοντα την Ελισάβετ τη Β' και είναι μια αρκετά ευημερούσα χώρα.

{youtube}5qm8PH4xAss{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured