Αναστασία Τουρούτογλου

Δυσάρεστες αποκαλύψεις για τους θαυμαστές του έκανε ο Iggy Pop πριν από μερικές ημέρες, όταν εμφανίστηκε στο The Graham Norton show, παρέα με τον Josh Homme των Queens Of The Stone Age.

Ο Pop έπαιξε ζωντανά το κομμάτι "Sunday" μέσα από τον τελευταίο του δίσκο "Post Pop Depression", αλλά λίγο αργότερα έκανε μερικές δηλώσεις που σίγουρα δεν θα αρέσουν σε αρκετούς. 

Ο μουσικός ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι η ιδέα του να εγκαταλείψει μία και καλή τη μουσική δεν είναι κάτι και τόσο μακρινό μέσα στο μυαλό του. 

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθώ κι εγώ. Νομίζω ότι ένας ακόμα δίσκος θα ήταν υπερβολή για έναν γέρο σαν κι εμένα,» δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στον Graham Norton. 

Παρόλα αυτά, όλα τα παραπάνω δε συνάδουν και τόσο με κάποιες δηλώσεις του ίδιου ακριβώς ανθρώπου μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν στο Cannes Lions International Festival of Creative είχει πει ότι σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να διατηρήσει την ζωντανή και δυναμική δημόσια περσόνα του για όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής των Stooges είχε δηλώσει πως «παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πράγματα που έκανα παλαιότερα και σήμερα δεν μπορώ να τα κάνω, εξακολουθώ να μπορώ να παίξω ζωντανά σε μία συναυλία και το ευχαριστιέμαι πολύ αυτό. Επίσης μπορώ να παίξω σε μία διαφήμιση ή σε σε μία ταινία ή να κάνω μία ραδιοφωνική εκπομπή. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα πράγματα».

Οπότε παιδιά μην ανησυχείτε και τόσο, προφανώς ο Iggy αναφερόταν μόνο στη δισκογραφία όταν μιλούσε στον Norton για απόσυρση.

{youtube}TcJ9faOudyY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured