Αναστασία Τουρούτογλου

Μήνυση κατέθεσε η White Hinterland (κατά κόσμον Casey Daniel) κατά του Justin Bieber και του Skrillex, κατηγορώντας τους ότι της έκλεψαν ένα χαρακτηριστικό σημείο από το τραγούδι της "Ring The Bell" (2014), το οποίο και αναπαρήγαγαν στο περσινό τους hit "Sorry" (ακούστε και τα δύο κομμάτια στο τέλος της είδησης).

Ο Skrillex απάντησε στις κατηγορίες μέσω του προσωπικού του Twitter, όπου πόσταρε ένα κλιπ που δείχνει πώς ακριβώς έφτιαξε το επίμαχο sample -γράφοντας παράλληλα «συγγνώμη, όμως δεν το κλέψαμε αυτό». Το tweet αυτό πόσταρε και ο Justin Bieber στον δικό του λογαριασμό, με το hashtag #wedontsteal.

Η White Hinterland, από την πλευρά της, διευκρίνισε πως ζήτησε ήδη από τον Δεκέμβριο του 2015 από τον Bieber να σταματήσει η χρήση του επίμαχου φωνητικού sample, μα εκείνος την αγνόησε. Πλέον, στη μήνυσή της, δεν ζητάει μόνο να σταματήσει να παίζει το "Sorry", μα και χρηματική αποζημίωση. «Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος αστέρας αυτή τη στιγμή και θα δεχτώ φουλ επίθεση», σχολίασε, «όμως δεν μου άφησε άλλη επιλογή».

Το μέρος της πήρε και ο Diplo, γράφοντας δημόσια πως πιστεύει ότι θα υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός καθώς «δεν θα θέλουν να πάνε στο δικαστήριο μ' αυτό».

{youtube}fRh_vgS2dFE{/youtube}

{youtube}_VW5xIXdfgw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured